Om Skandinaviska Områdesskydd

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm.

Vi har drivit vår E-handel Stängselbutiken.se i många år och har idag ett stort utbud av produkter med hög kvalitet från världsledande leverantörer. Vi levererar material till hela Sverige, och våra kunder är alltifrån privatpersoner till storföretag.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 6000 montage runt om i landet.

För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor, och vi lämnar alltid fasta priser samt fem års garanti på utförda montage.

Mission

Ett säkert områdesskydd ger mindre oro och bättre nattsömn. Vi vill erbjuda våra kunder vår samlade kunskap och erfarenhet inom områdesskydd för att alla ska få det skydd de behöver, när de behöver det. Trygghet får aldrig underskattas.

Vision

Vi vill vara nummer ett, förstås. Genom tillgänglighet, kvalitet och ett starkt och alltid pågående utvecklingsarbete strävar vi mot att bli en stängselleverantör som såväl privatpersoner som industri kan känna förtroende för. Löpande kompetensutveckling för alla i företaget är en viktig del.

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x