Kvalitet & garanti

Kvalitet handlar om mer än fungerande och vältestade produkter. För oss innebär kvalitet också att vi är tydliga med hur våra produkter fungerar och ska användas, så att våra kunder får de absolut bästa förutsättningarna att hitta rätt områdesskydd. Det innebär att finnas tillgängliga för våra kunders frågor, och att erbjuda serviceavtal för de kunder som så önskar. Kvalitet för oss är också att se till att alla – montörer, säljare, montageplanerare, installatörer och administrativ personal – får kontinuerlig utbildning för att hela tiden prestera på topp.

Höga krav

Vi har förstås höga krav på allt material som vi säljer, likväl som på alla montagejobb vi utför. Att vi själva vill använda det material vi säljer till kunder ser vi som en självklarhet – det är ju det bästa. Vi har ständigt pågående dialoger med alla våra leverantörer för att driva utvecklingen framåt och hela tiden förbättra det material vi arbetar med. Vi finns också representerade i SSEF, Stängselföreningen, branschens oberoende organisation för företag inom områdesskydd, där vi hela tiden håller oss uppdaterade kring rådande standarder och nya produkter för den svenska marknaden.

Fem års montagegaranti

Vi vet att våra montörer gör ett bra jobb, och därför lämnar vi alltid fem års montagegaranti på de jobb vi utför. Dessutom har de flesta av våra produkter fem års rostskyddsgaranti, och på elprodukter ger vi två års garanti, så hos oss kan du känna dig trygg i att du får produkter som håller hög kvalitet.

 

 

 

 

foretaget5

 

Här kan du ladda ner vår kvalitetspolicy:

skandinaviska – kvalitetspolicy

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x