Passagesystem

Automatiska passagesystem har som uppgift att skapa smidiga och snabba passager samt reglera trafik och personflöden för att ge fullständig kontroll och spårbarhet över vem som rör sig på området. Som distributör av flera ledande internationella tillverkare kan vi leverera ett komplett och högkvalitativt produktsortiment inom automatik, med bästa möjliga driftsäkerhet för in- och utfarter.

Flexibilitet 

Vi har ett komplett sortiment av automatiska skjutgrindar, slaggrindar och bommar. Gemensamt för alla våra produkter är kvalitet, flexibilitet och säkerhet. Du kan själv bestämma hur, varifrån och när du ska kunna kontrollera dina passager. Våra produkter kan även anslutas till befintliga passagesystem.

Kvalitet

Alla produkter har väl genomtänkta konstruktioner och bästa möjliga materialval, vilket garanterar funktionen oavsett väder och årstid. Systemen är väl beprövade och kompabilitetstestade, och genomgående kvalitetsmaterial gör att vi kan lämna branschens bästa garantier. Vi har också ett effektivt serviceteam som snabbt kan vara på plats om du ändå behöver det.

Montera passagesystem själv 

Stängselbutiken säljer vi flera olika typer av passagesystem. Vi har korta leveranstider och levererar direkt till dörren.

 

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x