Rotationsgrindar

Rotationsgrindar, eller vändkors, reglerar effektivt persontrafik till och från byggarbetsplatser, idrottsanläggningar och företag. De finns för både inomhus- och utomhusbruk, med eller utan automatik och i flera modeller. Grindarna kan användas med eller utan tak, samt kombineras med ID06-läsare eller kodlås för att bli en säkerhetslösning som uppfyller höga krav.

Utförande

Rotationsgrindar går att få för endast fotgängartillträde, eller i kombination med integrerad cykelgrind, slaggrind för transitering av varor och nödutgångsfunktion. Våra modeller är robusta och vi har både elektriska och mekaniska varianter för såväl inomhus- som utomhusbruk. De är dessutom snygga och passar med sitt sofistikerade utseende i de flesta miljöer. Grindarna har inbyggd LED-belysning som visar om passage tillåtes, lätthanterad kontrollpanel och nyckellås för friställande.

Säkerhet

Våra grindar är väldigt driftsäkra och kan utrustas med kodlås eller ID06-läsare. Ett särskilt ändpunkts-låssystem förhindrar att användare att bli instängda i vändkorset. De har också inbyggd brandlarmskontroll som friställer bladen vid larm, och kan sammankopplas med intrångsdetektor och siren.

Montera rotationsgrindar

Vi har rotationsgrindar i flera olika mått och modeller för beställning i Stängselbutiken. De vanligaste måtten är lagervaror som kan levereras direkt till montageplatsen.

 

 

 

Specifikation:


Bredd/ ytterkant:

1500 mm

Höjd med tak:
2270 mm

Passagehöjd:
2060 mm

Passagebredd:
656 mm

Material:
Stål VFZ / Aluminium

Styrning:
Integrerat kontrollsystem

El:
230v 50/60 Hz

Skyddsklass:
Hölje IP 33, Inkom. el IP 43

Montage:
på betongplatta

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

Produktblad rotationsgrind

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x