Slaggrindar

Slaggrindar har ett eller två grindblad beroende på funktion, och öppnas inåt eller utåt. Oavsett modell kan den enkelt kompletteras med automatik för en smidigare in- och utpassage.

Utförande

Vi har flera olika modeller av slaggrindar för industribehov, i mått upp till 12 meters bredd. Standardhöjden är 2 meter, med 30 cm taggtråd på toppen.

Slaggrind EGT är en enkelgrind med taggtråd, i galvaniserat utförande som standard (36my). Grinden är som utrustad med låsöglor och avlyftningsskydd för grindramarna, och kan fås med ASSA lås (standard för 2000x1000mm grind).

Industrigrind DGT är en dubbelgrind som tillverkats på samma sätt under många år. Grinden är mycket funktionell och har mycket lång livslängd såvida den inte skadas genom yttre åverkan. DGT-grinden är prismässigt och funktionellt ett oslagbart alternativ och levereras komplett med tre rader taggtråd, låsöglor, avlyftningsskydd och marksprintar.  DGT-grinden kan levereras i såväl manuellt som i motoriserat utförande.

Kvalitet

Våra slaggrindar, gångjärn och alla detaljer är varmgalvaniserade för bästa rostskydd och vi lämnar fem års garanti.

Automatik

Du kan enkelt komplettera slaggrinden med automatik för en enklare inpassage. Vi har flera motorer och många möjligheter till styrning.

Montera slaggrindar

Vi har slaggrindar i flera olika mått och modeller för beställning i Stängselbutiken. De vanligaste måtten är lagervaror som kan levereras direkt till montageplatsen.

 

Specifikation:


Grindram dimension:

60x60mm

Profilfyllning:
25×25 mm (upp till 7000mm)
20×20 mm (8000mm <)

Grindstolpar:
1-5 meter 90×90/2,0mm
5-7 meter 120×120/3,0mm
8-12 meter 150×150/4,0mm

Låsfunktion:
Låsögla som standard
Spanjolettlås finns som tillval

Avlyftningsskydd

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

Produktblad industrigrind EGT Produktblad industrigrind DGT Produktblad industrigrind DGMT F1 (med motor) Produktblad industrigrind DGMT F2 (med motor)

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x