Manuella bommar

Spärra enkelt av vägar och områden med hjälp av manuella bommar såsom vridbommar eller en fällbom. De är enkla att både montera och att hantera.

Bas

Bas vägbom är en rejäl vridbom som stoppar det mesta. Ståldimensionerna är mycket väl tilltagna för att stå emot en direkt kollision med personbil. Bommen är varmgalvaniserad som standard och levereras helt komplett med stolpar, gångjärn, avlyftningsskydd och bom. Bommen är justerbar mellan fyra och sju meter.

Beko

Beko är en enkel och billig vridbom som  lämpar sig för den som behöver få upp  en enkel vägavspärrning snabbt och enkelt. Även Beko är varmgalvaniserad och levereras komplett. Bommen är justerbar mellan fyra och sju meter.

Fällbom

Vår fällbom i aluminium har en rotationsaxel i rostfritt stål fäst i kullagerförsedda gängor och inbyggd motvikt i änden av bommen för lätt öppning.  Bommen är vitlackerad med röda reflexer och kan fås i mått mellan 3 och 6,40 m. Bomarmen är i aluminuim 80×80 mm och kan förlängas med insticksrör 70×70 mm. Rotationsaxel i rostfritt stål fäst i kullagerförsedda gängor gör bommen driftsäker.

Kvalitet

Våra manuella bommar är varmgalvaniserade och vi lämnar fem års rostskyddsgaranti på dem

Montera manuella bommar själv

Stängselbutiken finns flera olika bommar för beställning och leverans direkt till montageplatsen. Här hittar du också alla tillbehör.

 

Specifikation:


Bas

Höjd:
1000mm

Överliggare:
90×90 mm

Stolpar:
G150x150 mm & M90x90mm

Längd:
4000-7000 mm

Låsfunktion:
Hänglås (skyddat)

Färg:
VFZ som standard.
Alla färger som tillval.


Beko

Höjd:
1000mm

Överliggare
50×50 mm

Stolpar
60x60mm

Längd:
4000-7000 mm

Låsfunktion:
Hänglås (Oskyddat)

Färg:
VFZ som standard.
Alla färger som tillval.

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

 

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x