Hundgårdar

Med en hundgård ökar du såväl din egen som din hunds frihet. Rastgården finns i flera olika storlekar, och ett kraftigt nät i hög kvalitet garanterar säkerheten. Vi säljer våra hundgårdar i sektioner så att du lätt ska kunna få precis den storlek som din hund behöver. Vår minsta hundgård mäter 9 kvm och vår största hela 70 kvm, men det finns alla möjligheter att själv utforma din hundgård efter de behov du har. Du kan t ex välja att sätta in en skiljevägg och ha två separata dörrar, om du har flera hundar som behöver skiljas åt.

Utförande

Sektionerna är 180 cm höga och 120 cm breda med 20×20 mm ramprofiler, och alla hundgårdar levereras med en dörrsektion med ögla för hänglås. Du kan få sektionerna i två olika utföranden: Light med 50×100 mm maskor i 3 mm trådtjocklek, eller Strong med 50×50 mm maskor i 4 mm trådtjocklek. Hundgårdens storlek väljer du själv: vår minsta modell heter Fido och är 9 kvm medan den största, Max, är hela 70 kvm. Du kan naturligtvis också bygga din egen hundgård genom att kombinera sektioner och dörrsektioner som du önskar.

Kvalitet

Våra hundgårdar håller mycket hög kvalitet och är underhållsfria. Sektionerna är varmgalvaniserade för att tåla det nordiska klimatet och stå emot rostangrepp, och punktsvetsade för att garantera hållbarheten.

Montage av hundgårdar

Alla hundgårdar levereras i sektioner som du enkelt sammanfogar själv. Alla nödvändiga monteringsdetaljer ingår förstås i paketet och inga specialverktyg behövs. I Stängselbutiken hittar du alla våra färdiga hundgårdar, samt sektioner och tillbehör för att bygga själv.

 

Specifikation

 

Höjd:
1800 mm

Bredd/sektion:
1200 mm

Ramprofil: 
20×20 mm

Tråddimension modell Light:
3,0 mm

Tråddimension modell Strong:
4,0 mm

Maskstorlek modell Light:
50×100 mm

Maskstorlek modell Strong:
50×50 mm

Rostskydd:
Varmgalvanisering

Lås:
Låsögla för hänglås

 

Produktblad hundgård

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x