Villastängsel

Ett villastängsel ramar in din trädgård och skyddar effektivt din fastighet från intrång. Flätverksstängsel för villa är ett säkert, snyggt och underhållsfritt områdesskydd som kan monteras så gott som överallt, till ett kostnadseffektivt pris. Placerade i och framför häckar och buskage blir våra stängsel med tiden praktiskt taget osynliga men fyller fortfarande sin funktion.

Utförande

Nät och stolpar tillverkas i höjderna 800, 1000, 1200 och 1500 mm. Som standard är maskorna på villastängsel 50×50 mm i plastad 3,0 mm tråd, medan barnstugestängsel har maskor som är 40 x 40 mm. Stängselstolparna har dimensionen 40 x 40 x 1,5 mm och snedstag/strävor Ø 44 x 1,5 mm. Du väljer själv färg, höjd och maskstorlek efter dina behov. Ett stängsel som utsätts för hård belastning kan med fördel ha högre höjd, mindre maskor och en överliggare för att öka livslängden.

Kvalitet

Alla våra stängsel är varmförzinkade, alternativt varmförzinkade och plastbelagda vilket ger dem dubbelt korrosionsskydd. Alla infästningar är av rostfritt stål. Stolpar, grindar och övriga tillbehör är varmförzinkade i grundutförandet. Vårt nordiska klimat, med varierande väder och vind, är inga problem för villastängslet.

Montage

Villastängslet är ett klassiskt flätverksstängsel som består av nät, stolpar, stagrör och eventuella överliggare. Stängselstolparna är  förstås kompletta med alla nödvändiga detaljer: plastlock, sträckskruv, nit och klammer. Stängslet monteras med direktgjutna stolpar enligt standard. Stolpavståndet ska vara max 3 m cc, och minsta håldjup bör vara 600 mm för mellanstolpar och 700 mm för hörn- och ändstolpar. Undertätning ingår ej i montaget men kan göras mot tillägg.

Komplettera

Det klassiska villastängslet passar överallt, och kan kombineras med profilgrindar, nätgrindar, trägrindar eller smidesgrindar. Med en överliggare får du ett kraftigare intryck och extra stabilitet.

Montera villastängsel

Om du vill montera själv hittar du ett stort sortiment av villastängsel i Stängselbutiken. Här hittar du alla detaljer du behöver smidigt paketerade i färdiga paket och du får snabbt och enkelt leveransen hem till dörren.

 

Specifikation


Näthöjd:

800, 1000, 1200, 1500 mm

Nätets maskstorlek:
50×50 mm som standard

Nätets trådtjocklek:
galvaniserat 3,0 mm
plastbelagt 2,5/3,0 mm

Över- & undertrådstjocklek:
4,0 mm

Mellanstolpe dim.:
40/40/1,5 mm

Hörn/Ändstolpe dim.:
40/40/1,5 mm

Strävor dim.:
Ø44 x 3500 mm, alt Ø44 x 2000 mm

Färger:
Mörkgrön, Svart, Olivgrön, VFZ

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

 

Produktblad villastängsel

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x