Kravallstaket

Kravallstaket är en typ av mobila stängsel som används framför allt för att  stänga av gång- och cykeltrafik, men är också optimalt för att kontrollera folkmassor vid idrottsevenemang, konserter, nöjesfält, mässor och andra publikdragande evenemang. De är också bra för att spärra av vid byggnationer eller annat montage invid vägar. Kravallstaket levereras som färdiga sektioner som enkelt byggs ihop till ett längre staket, och lika enkelt kopplas loss för att flyttas bort och förvaras till nästa användningstillfälle.

Funktion

Kravallstaket består av fristående sektioner som snabbt och enkelt kan sättas ihop och lyftas isär med ett självlåsande anti-lyft-kopplingssystem. Staketet är flexibelt och kan vinklas som man önskar vilket gör dem än mer lättanvända. Foten på kravallstaketet är assymetriskt utformad för att kunna förvaras och lagras så effektivt som möjligt. Kravallstaketet är utformat enligt Trafikverkets riktlinjer.

Kvalitet

Kravallstaketen är kraftiga och mycket robusta i konstruktionen. Varmförzinkat stål ger ett säkert rostskydd och vi lämnar fem års rostskyddsgaranti på alla kravallstaket.

Montera kravallstaket

Kravallstaket kräver ytterst lite montage och är så gott som färdiga för användning direkt vid leverans. I Stängselbutiken kan du köpa kravallstaket för direktleverans. Här hittar du allt du behöver och du får snabbt och enkelt leveransen dit du vill.

 

 

Specifikation:


Mått (LxHxD1xD2):

2500x110x38x12

Ytbehandling:
Varmförzinkning

Vikt:
16,5 kg

Levereras med reflex

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

 

 

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x