Glasräcken

Glasräcken är oerhört trendigt och ett bra val som räcke för altan, trappa eller balkong. Den naturliga transparensen ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bibehåller en vacker utsikt samtidigt som det härdade glaset lovar extra hög säkerhet.

Glasräcken i många modeller

Glasräcken är flexibla att arbeta med på så sätt att det är väldigt lätt att måttanpassa såväl glasskivor som detaljer för exakt resultat. Glasskivorna finns i flera färdiga mått, både höjd och bredd, men kan också kapas för exakt passning. De monteras enkelt och helt utan svetsning med hjälp av specialdesignade detaljer, och det finns ett stort utbud av handledare att välja mellan för att räcket ska kunna anpassas helt efter den design som önskas. Två populära modeller är det stolpfria glasräcket Easy Glass, och det klassiska räcket Q-line med moderna stolpar i borstat stål. Båda modellerna monteras helt utan svetsning, och passar för såväl balkonger som trappor, loft och altaner.

Säkerhet

Våra glasräcken håller mycket hög kvalitet och vi ställer extremt höga krav på säkerheten. Glasen är härdade och laminerade med polerade kanter och har väldigt låg järnhalt (vilket dessutom ger bättre genomsikt och mindre grönt i glasen). En del glasräcken från andra leverantörer är endast laminerade vilket vi ser som en säkerhetsrisk. Vi använder också tjockare glas som standard, för att helt eliminera de risker som annars kan finnas när räcket sitter på fallhöjd eller där barn eller många människor rör sig.

Mer om glasräcken

Vi samarbetar med Skandinaviens största leverantör och har flera modeller av glasräcken i Stängselbutiken, så att du enkelt kan se och jämföra olika modeller och få en uppfattning av kostnaden om du väljer de standardmått som finns där. Du kan beställa ditt glasräcke komplett med alla detaljer efter dina egna mått, eller plocka ihop ditt räcke själv genom att välja glas och detaljer. Har du särskilda önskemål hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri offert för just ditt projekt.

Specifikation:


Modeller:

Easy Glass Slim

Q-line

Glas:
8,76mm, 12,76mm, 16,76m

Standardhöjd:
920, 1087mm

Leveranstid:
1-2 v

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

 

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x