Smidesräcken

Ett smidesräcke ger balkongen eller uteplatsen ett påkostat och gediget utseende. Dessutom är det underhållsfritt och kan monteras på och fästas mot alla olika typer av material: trä, betong, tegel och sten, till exempel.

Flera olika modeller

Våra smidesräcken finns i flera olika modeller, för att kunna anpassas efter omgivningen på ett bra sätt. Välj mellan ett stort antal strama. klassiska, moderna, trendiga och romantiska modeller. De finns i olika bredder och olika höjder, men kan också specialbeställas och måttanpassas för att passa perfekt på den yta som avses.

Smidesräcken med eller utan överliggare

Smidesräcken finns att få med och utan överliggare, beroende på modellval. W2 levereras med överliggare, medan W1 levereras utan överliggare.

Stolparnas placering

Även stolparnas placering skiljer sig åt mellan modeller av sorten W1 och W2. W1 har de yttersta stolparna placerade precis i ytterkanten av sektionen vilket innebär att en stolpe alltid kommer att vara placerad mitt i ett hörn. W2 har stolparna placerade en bit in från ytterkanten, vilket gör marken direkt under ett hörn fri.

Montera smidesräcken själv

Du hittar hela vårt sortiment av smidesräcken i Stängselbutiken, tillsammans med tydliga mått och priser. Här hittar du också alla detaljer och tillbehör, och vill du montera ditt smidesräcke själv får du självklart tydliga monteringsinstruktioner.

Specifikation:


Antal modeller:

W1: 28 st
W2: 17 st

Standardhöjd:
900, 1200, 1450 mm

Standardbredd:
2500, 3000 mm

Leveranstid:
5-6 v

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

 

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x