Modern smidesstaket

Ett smidesstaket förhöjer både intrycket av, och värdet på din bostad. I vårt sortiment av smidesprodukter finns över 50 olika modeller. Vi har sektioner, gånggrindar, slaggrindar, skjutgrindar och alla tillbehör.

Utförande

Modern smidesstaket och grindar är de allra senaste modellerna, som andas stram design och nytänkande. De raka linjerna och stora ytorna är ett säkert kort för den moderna villatomten och industrin. Modern smidesstaket finns i sju standardfärger men kan lackas efter hela RAL-skalan.

Planeringen för ett smidesstaket är mycket viktig, och det finns många aspekter att ta hänsyn till: underlag, lutning och tomtmått till exempel. När du begär en offert från oss får du alltid en ordentlig ritning av oss där ingjutningsmått (avstånd mellan stolpar) tydligt framgår – oavsett om det är du eller vi som ska montera.

Kvalitet

Modern smidesstaket håller mycket hög kvalitet, och vi lämnar alltid fem års rostskyddsgaranti. Alla våra smidesprodukter har ett dubbelt ytskydd – s k DuplexSystem – som garanterar hållbarheten.Varje del är varmförzinkad, vilket innebär att hela produkten doppats i smält zink som trängt in överallt och skyddar stålet mot rostangrepp. Zinklagret ger motståndskraft för både höga och låga temperaturer, samt UV-strålning. Dessutom är produkterna pulverlackade i flera omgångar för att ytterligare öka skydd och hållbarhet. Ett smidesstaket kräver minimalt med underhåll och står garanterat i många år framåt.

Modern smidesstaket – hela sortimentet

Du hittar hela vårt sortiment av modern smidesstaket i Stängselbutiken. Där finns tydliga mått, priser och all information du behöver för att planera ditt smidesstaket.

 

Specifikation:


Antal modeller:

13 st

Standardhöjd:
900, 1200, 1450, 1750 mm

Standardbredd:
2500, 3000 mm

Leveranstid:
5-6 v

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

 

Planera smidesstaket

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x