Style smidesstaket

Ett smidesstaket förhöjer både intrycket av, och värdet på din bostad. I vårt sortiment av smidesprodukter finns över 50 olika modeller. Vi har sektioner, gånggrindar, slaggrindar, skjutgrindar och alla tillbehör.

Utförande

Style smidesstaket och grindar har en modern design med lite smalare profiler och klassiska undertoner. Med profiler av genomgående järn och liggare i rörprofil blir priset konkurrenskraftigt samtidigt som produkten ger ett kvalitativt och exklusivt intryck. Style finns i alla standardmått och går även att få i specialmått efter dina önskemål. Style smidesstaket finns i sju standardfärger men kan lackas efter hela RAL-skalan.

Planeringen för ett smidesstaket är mycket viktig, och det finns många aspekter att ta hänsyn till: underlag, lutning och tomtmått till exempel. När du begär en offert från oss får du alltid en ordentlig ritning av oss där ingjutningsmått (avstånd mellan stolpar) tydligt framgår – oavsett om det är du eller vi som ska montera.

Kvalitet

Våra smidesstaket håller mycket hög kvalitet, och vi lämnar alltid fem års rostskyddsgaranti. Alla våra smidesprodukter har ett dubbelt ytskydd – s k DuplexSystem – som garanterar hållbarheten.Varje del är varmförzinkad, vilket innebär att hela produkten doppats i smält zink som trängt in överallt och skyddar stålet mot rostangrepp. Zinklagret ger motståndskraft för både höga och låga temperaturer, samt UV-strålning. Dessutom är produkterna pulverlackade i flera omgångar för att ytterligare öka skydd och hållbarhet. Ett smidesstaket kräver minimalt med underhåll och står garanterat i många år framåt.

Montera Style smidesstaket själv

Stängselbutiken kan du beställa hela vårt smidessortiment i standardmått. Här hittar du alla modeller av Style smidesstaket, alla stolpar och tillbehör samt tydliga priser. Vi levererar direkt till montageplatsen.

 

Specifikation:


Antal modeller:

13 st

Standardhöjd:
900, 1200, 1450, 1750 mm

Standardbredd:
2500, 3000 mm

Leveranstid:
5-6 v

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

Planera smidesstaket

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x