Modulstaket

Modulstaket är färdiga staketsektioner i hög kvalitet för offentliga rum, med unik och annorlunda design. Vi har både luftiga och mer täta modeller för att passa olika behov. Dessutom kan de lackas efter hela RAL-skalan, vilket ger stora möjligheter att få ett staket som verkligen smälter in – eller sticker ut.

Funktion

Modulstaket är perfekta områdesskydd i offentliga miljöer: runt parker eller skolor, till exempel. De finns i flera olika modeller, och kan antingen monteras som enskilda sektioner eller som ett enhetligt staket med ledstång. De flesta modellerna kan göras om till mobila staker med hjälp av Lockblock fundamentsystem.

Kvalitet

Alla modulstaket är gjorda av zinkpläterat profilsmide vilket säkerställer en hög kvalitet som tål vårt nordiska klimat med årstidsväxlingar och väderomslag. Rätt monterade står de dessutom stadigt i en livstid.

Montera modulstaket

Stängselbutiken finns ett stort utbud av modulstaket för beställning och direktleverans. Här hittar du alla detaljer du behöver och du får snabbt och enkelt leveransen dit du vill.

 

 

Modeller:

Diamond

Jersey

Jersey – barnsäker

Lisbon

Pagoda

Trio

Trio – nät

Linea – förstärkt

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

 

Produktblad Modulstaket PROCITY

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x