Pallissader

Palissader är stålstaket med mycket hög säkerhet, vilket gör dem till ett bra val då höga krav ställs på områdesskyddet: den kraftiga konstruktionen är avskräckande samtidigt som den ger ett exklusivt intryck. Palissader består av svetsade stående och liggande stålprofiler. Ofta används de kring bilfirmor och andra anläggningar där kraven på säkerhet och god design är höga.

Utförande

Du kan få palissader i flera standardhöjder mellan 1000 och 2400 mm.  De stående profilerna är 30×20 mm och de liggande 50×30 mm. Avståndet mellan profilerna 100 mm. Du kan få palissaderna i fyra standardfärger eller speciallackade efter RAL-skalan för att passa dina önskemål. Dessutom kan du välja mellan rak eller bågformad topp och med eller utan spetsmontering.

Kvalitet

Våra palissader är varmförzinkade och oftast pulverlackerade, vilket ger dem en lång livslängd och minimala underhållskrav. Palissader är ett säkert områdesskydd som uppfyller försäkringsförbundets krav enligt mekaniska skydd RUS200:3.

Montage

Palissader monteras med direktgjutna stolpar enligt standard och skarvas löpande på stolpens utsida. Sektionerna är 3 m och monteras med 3 m cc. Minsta håldjup är 700 mm för mellanstolpar och 800 mm för hörn- och ändstolpar.

Komplettera

Komplettera din anläggning med en passande grind i palissaddesign. Vi har flera modeller av skjutgrindar, slaggrindar, rotationsgrindar och gånggrindar och kan tillmötesgå de flesta behov.

Montera pallisader

Stängselbutiken finns ett stort utbud av palissadstaket för beställning och direktleverans. Här hittar du alla detaljer du behöver och du får snabbt och enkelt leveransen dit du vill. Vi monterar i hela Sverige och lämnar gärna en offert om du vill ha hjälp med montaget.

Specifikation:


Höjd:

1000-2400 mm som standard

Stående profiler:
30×20 mm, cc 100 mm

Liggande profiler:
50×30 mm, cc 100 mm

Panelernas längd:
3,0 m

Mellanstolpe dim.:
60/60/2 mm

Hörn/Ändstolpe dim.:
60/60/2 mm

Uppfyller RUS200:3

Standardfärger:
VFZ, Mörkgrön, Svart, Olivgrön

 

-> Beställ i Stängselbutiken

 

-> Begär offert för montage

 

-> Visa referensbilder

 

Produktblad pallisader

Har du en fråga?
Verifieringskod: captcha

Brands
x x x x